Bondegårdsferie

Bondegårdsferie i Jylland

Drømmer du og din familie om en bondegårdsferie i rolige, landlige og naturskønne omgivelser, så kan vi få drømmen til at gå i opfyldelse. På Røndegaard nær Nationalpark Mols Bjerge i det sydlige Djursland kan i få et utal af gode oplevelser i de idylliske omgivelser, der emmer af historiens vingesus og er omkranset af vide horisonter.

I kan vælge overnatning i enten vores elegante luksusferiebolig, Vestfløjen eller ferielejligheden. De tre ferieboliger har hver deres charme, og med de mange soveværelser gør de det også muligt for storfamilier og større selskaber at tage på ferie sammen. 

 

Ferie i historiske og billedskønne omgivelser

Allerede når I kører ind på den brostensbelagte gårdsplads, der fører op til Røndegaard, vil I føle jer hensat til fortiden. På gårdspladsen kan I næsten se for jer Bertholine og Knud Rønde, der omkring år 1850 fik gården bygget i klassiske materialer som kampesten og bindingsværk. Selve stuehuset, der blev bygget i 1879, er smukt opført i røde sten og med skifertag, og det passer smukt ind i helheden og den omkringliggende natur. Røndegaard ligger nemlig smukt placeret i Djurslands magiske natur. Den fortryllende natur skaber en indre ro, som indbyder til hyggelige stunder med dem, du holder af. 

 

Aktiviteter ved og omkring Røndegaard

Der er god plads til at boltre sig både inde og ude, når I vælger at holde jeres ferie på Røndegaard. De store omkringliggende naturarealer byder på leg for både store og små; her er både legeplads, boldbaner, bålpladser, petanquebane og trampolin. Arter det danske vejr sig ikke til udendørsaktiviteter, har vi indendørs legeområde, bordtennisborde og billard. 

Når turen skal gå ud af huset, giver gårdens centrale beliggenhed et utal af muligheder for aktiviteter for enhver smag. De spændende naturområder indbyder til gode vandreture, og mod stranden finder I Kalø Slotsruin, hvor I kan udforske den gamle kongeborg fra 1313. Blot 20 minutters kørsel fra gården ligger Århus, hvor seværdighederne findes i massevis, og en halv times kørsel den anden vej fører jer til Fregatten Jylland og Det Gamle Rådhus i Ebeltoft.

 

Blandt de talrige aktivitetsmuligheder, en bondegårdsferie i Jylland kan byde på, finder I følgende: