Konfirmation

 

Festlokale til konfirmation Djursland

Konfirmationsfesten en af de helt store begivenheder for langt de fleste unge mennesker. Derfor skal dagen også bare opfylde alle konfirmandens ønsker og forventninger. Holder I festen i de naturskønne omgivelser på Røndegaard nær Nationalpark Mols Bjerge på Djursland, så kan drømme gøres til virkelighed, når konfirmanden fejres i idylliske og rolige omgivelser. Med en konfirmationsfest på Røndegaard vil I få skabt de skønneste rammer for den unges første store fest, som med garanti bliver helt uforglemmelig.

Flot selskabslokale til konfirmation
Vores store og flotte festlokale er placeret i Vestfløjen på Røndegaard, og her kan der dækkes op til 80 mennesker ad gangen. Medfølgende til festlokalet er der naturligvis både borde, stole, tallerkner, bestik og glas, og derfor skal I kun tænke på duge og bordpynt. Måske drømmer konfirmanden om et bestemt tema? Det er ingen udfordring at pynte lokalet efter hovedpersonens drømme, når I holder konfirmationsfesten i vores fine selskabslokaler omgivet af billedskøn natur.

Når I vælger at fejre konfirmanden hos os, er der også et stort industrikøkken til rådighed. Her er der et 90 cm komfur samt en lynhurtig industriopvasker, der klarer opvasken på 2 minutter. I kan vælge selv at stå for maden eller få den leveret som catering af et lokalt firma, hvor vi blandt andet kan anbefale Mols Madservice, Meny Rønde og Rønde Idrætscenter.

Hold konfirmation i naturskønne omgivelser
Mols Bjerge i den sydlige del af Djursland er kendetegnet ved en fantastisk natur, der tryllebinder de besøgende. Med Røndegaards beliggenhed i disse naturskønne omgivelser vil både hovedpersonen og gæsterne blandt andet huske dagen for de rolige og idylliske omgivelser.

Når I kører op ad den brostensbelagte gårdsplads, der fører til Røndegaard, vil I få en herlig fornemmelse af historiens vingesus. Selve gården er nemlig bevaret så fint, at man kan se for sig, hvordan livet måtte have været for Bertholine og Knud Rønde, der fik gården bygget omkring 1850. Der er brugt kampesten og bindingsværk til selve gården, og røde sten og skifertag pryder stuehuset fra 1879.

Overnatning ved konfirmation
Kommer noget af familien langvejs fra, eller ønsker I blot mest mulig tid med jeres gæster, så tilbyder vi overnatning i et af de mange soveværelser tilknyttet Vestfløjen, i ferielejligheden eller luksusferieboligen. Så kan konfirmanden blive fejret til langt ud på aftenen, mens gæsterne ikke behøver bekymre sig om den lange tur hjem.