Om Røndegaard

Vi er et lille familiedrevet feriehusudlejningsselskab med base på Røndegaard - en stor gammel gård beliggende ved Følle Strand på den sydlige del af Djursland. Vi har 25 minutters kørsel til Århus, 20 minutter til Ebeltoft og 2 minutter til Rønde. Vi har arbejdet med sommerhusudlejning i 20 år.

Læs mere om historiske Røndegaard


Ferieboligerne

Vores ferieboliger er på henholdsvis 275 m2, 350 m2 og 400 m2 - i alt 3 beliggende i hver sin længe på gården.

Boligerne er velegnede til familietræf, kursusvirksomhed, lejrskole og familiefester som bryllup, fødselsdage, konfirmationsfest og barnedåbsfest.

Festlokalet, som er indrettet i den største feriebolig på 400 m2 rummer plads for borddækning til 80 gæster ad gangen. Festmenuer kan leveres fra lokale firmaer som catering.

Til festlokalet hører der et industrikøkken med 90 cm komfur og industriopvasker, der klarer opvasken på 2 minutter. Vi leverer alt til festen som borde, stole, tallerkner, bestik og alt i vinglas. Man skal kun medbringe duge og bordpynten.

Læs mere om festlokalet


Naturskønne Djursland

Vi arbejder sammen med Nationalpark Mols Bjerge, og vi er nabo til dette fantastiske naturområde her i den sydlige del af Djursland. Vores Facebookprofil (Røndegaard) indeholder forskellige videooptagelser med aktiviteter i nationalparken.


I forbindelse med et lejrskoleophold kan man disponere over 65 sengepladser fordelt på vore 3 ferieboliger.

Vi har egen fodboldbane, stor aktivitetsafdeling med 2 bordtennisborde, 3 bålpladser, 3 petanquebaner samt diverse legehuse.


Sommerhusudlejningen kan foregå fra 1 dag og op til 14 dage alt efter behov – vi er helt fleksible hvad dette angår!

Vore 3 ferieboliger kan kombineres, således at man kan leje boliger med plads fra 20 til 65 gæster ad gangen.

Alle 3 boliger er beliggende på Røndegaard ved Følle badestrand med udsigt over Kaløvig og Århusbugten.

Kontakt og hør mere